Vælg en side

Fortrydelsesret

Guide til brug af fortrydelsesretten

 Hvis du vil bruge din fortrydelsesret på produkter, der ikke er personliggjort skal du gøre følgende:

Hvornår har jeg fortrydelsesret?

 Du har som privatperson 14 dages fortrydelsesret fra, du modtager varen. Dette gælder på vores produkter, der ikke er personliggjort eller trykt specielt til dig.

Dog er de fleste af vores varer enten personliggjorte eller produceret specielt til dig. Det vil oftest være vores Outlet produkter, der er omfattet af fortrydelsesretten.

Du har altid din reklamationsret – også når du køber personliggjorte tryksager.

Kontakt os, hvis du er i tvivl.

Hvordan bruger jeg fortrydelsesretten?

 Fra modtagelsen af din ordre har du 14 dage til at give os besked om, at du gerne vil bruge din fortrydelsesret. Du vil sammen med din ordre modtage en fortrydelsesformular. Formularen returneres til os pr. mail på hej@nordicinvites.dk eller kan alternativt udfyldes på vores online fortrydelsesformular, som du finder her på siden.

En vare skal fremstå som ny ved returnering. Du må gerne undersøge varen på samme måde som ved et almindeligt butikskøb. Er varen taget i brug, har du stadig fortrydelsesret, men du skal betale for evt. værdiforringelse. Værdigforringelsen vurderes af Nordic Invites. 

Hvordan sender jeg varen retur?

 Når du har sendt os formularen, har du 14 dage til at sende varen retur til:

Woodhazel
Att.: Nordic Invites
Jessensgade 1, 3. sal
8700 Horsens

Men vent med at sende vare retur til, at du har hørt tilbage fra os. Vi kontakter dig indenfor 2 hverdage fra modtagelsen af fortrydelsesformularen.

Det er dig, som køber, der står for omkostningerne ved returnering af varen ved fortrydelse af købet. Vi anbefaler, at du får en kvittering for retursendingen på posthuset. Det er dig, som køber, der har ansvaret for varen, indtil den er modtaget af Nordic Invites.

Bemærk, at det ikke er nok at afvise pakken eller ikke afhente pakken på posthuset.

I tilfælde af at forsendelser af bestilte produkter ikke afhentes hos postleverandøren rettidigt pålægges du, som køber, at betale udgifter for returforsendelse og ekspedition, hvilket for nuværende er kr. 150,00. Efter en måned destrueres produktet.

Hvornår får jeg pengene retur?

 Når Nordic Invites har modtaget varen retur, vil du få dine penge retur inkl. eventuelle leveringsomkostninger indenfor 14 dage. Hvis der er værdiforringelse af varen, ville denne være fratrukket.

 Fortrydelsesformular

Bekræftelse

8 + 6 =

Nordic Invites

- en del af Woodhazel
Jessensgade 1, 3. sal

8700 Horsens

hej@nordicinvites.dk

Tlf.: +45 60 52 22 65
(Alle hverdage kl. 11-14)

CVR nr.: 38882414

Følg os på:

Nordic Invites

- en del af Woodhazel
Jessensgade 1, 3. sal

8700 Horsens

hej@nordicinvites.dk

Tlf.: +45 60 52 22 65
(Alle hverdage kl. 11-14)

CVR nr.: 38882414

Betalingsmetoder
Mobilepay logo

Følg os på: